Butiker
Kundservice
Sök

string_rabatt_mini.png

BYGG DIN STRINGHYLLA
Bygg din egen Stringhylla som du vill ha den och beställ direkt i vår webbutik. 

SATT_IGANG_OCH_BYGG-1.jpg

Lugano-mindre.jpg

På Stalands.se ( vår systerbutik)  kan du handla kvalitetsmöbler online. Dessutom har vi sex butiker runt om i Stockholm.

KNAPP_BESOK_STALANDS.jpg

ProEXR File Description

=Attributes=
channels (chlist)
compression (compression): Zip16
dataWindow (box2i): [0, 0, 6999, 4999]
displayWindow (box2i): [0, 0, 6999, 4999]
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
pixelAspectRatio (float): 1.000000
screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]
screenWindowWidth (float): 1.000000

=Channels=
A (half)
B (half)
G (half)
R (half)

SOCIALA MEDIER
Följ oss på Instagram och Facebook.
 

facebook-interiorbutiken.png  instagram-interiorbutiken.png

STOL

SJUAN 3107 FRAMSIDESKLÄDD VALNÖT

sjuan_framsideskladd_lader.jpg

Stolen Sjuan 3107 i svart ask och framsidesklädd i läder Extreme och färgen Valnöt. Lädret är en typ av Anilinläder och för att bli så naturligt och skönt som möjligt är det inte genomfärgat och har ett mycket litet färgpigment. Detta medför att naturens ”adelsmärken” i form av  nackveck, fettränder, läkta ärr och insektsbett eller  färgskiftningar är ett naturligt inslag och bidrar till lädrets utseende och charm.


Serie 7, eller ”Sjuan”, designad av Arne Jacobsen är den i särklass mest sålda stolen i Fritz Hansens historia och kanske också i möbelhistorien. Den formpressade fanérstolen är en vidareutveckling av den klassiska Myran.

Den fyrbenta stapelbara stolen kan ses som det ultimata resultatet när det gäller användning av lamineringsteknik. En teknik som förfinades till perfektion under 20- och 30-talet av Søren C. Hansen, sonson till grundaren Fritz Hansen. Den visionäre Arne Jacobsen utnyttjade lamineringsmöjligheterna till perfektion, vilket resulterade i den ikoniska stolsformen.

Sjuan är den stol i Fritz Hansens samling som erbjuder det bredaste användningsområdet. Den är lätt och stapelbar och erbjuder alternativ som armstöd, hjul, etc. Välj från en omfattande palett av färger och utföranden, tyg eller läderklädsel och olika träkvaliteter. Sjuan finns med kromad eller svartkromad bas i tre olika höjder.

STOL

SJUAN 3107 FRAMSIDESKLÄDD

Laddar ditt pris
MaterialUppbolstrad läder i valnöt, svart ask, krom.
Bredd50 cm
Höjd46,5 cm
Djup52 cm