| Fri Frakt på hela sortimentet | 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

När du handlar hos oss på Interiörbutiken, anger du personuppgifter som namn, adress, e-postadress, telefonnummer och i vissa fall även personnummer. Dessa uppgifter behöver vi för att kunna fullfölja våra leverans- och garantiåtaganden. Personnummer krävs vid fakturaköp eller delbetalningar.

Personuppgiftsansvarig är Interiörsbutikens ägare - Stalands Möbler AB, Orgnr 556244-8356, Månskärsvägen 10C, 141 75 Kungens Kurva, som behandlar personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Vi säljer eller byter aldrig personuppgifter med andra företag för marknadsföringsändamål. Vissa personuppgifter lämnas till våra leverantörer för att kunna fullfölja våra leverans- och garantiåtaganden mot dig som kund.

När du som kund lämnat ditt samtycke till Interiörbutiken används dina personuppgifter till marknadsföring som till exempel nyhetsbrev och erbjudanden till dig. Du kan när som helst återkalla ditt samtyckte genom att kontakta oss.

Du har rätt att på begäran ta del av de uppgifter som vi lagrar om dig. En gång per år kan du kostnadsfritt, skriftligen begära ut uppgifterna. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta, åligger det oss att rätta uppgiften.

Du som kund kan begära att vi ska radera dina uppgifter. Det innebär att du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om det inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings-och skattelagstiftning. Vi kommer då att välja att behålla uppgifterna för det ändamålet och följa gällande lagstiftning.

Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter i våra köpvillkor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen