| Fri Frakt på hela sortimentet | 

Om Interiörbutiken

Säljare till Interiörbutiken

Just nu söker vi möbel- och inredningssäljare till Interiörbutiken. Som säljare hos oss kommer du att ingå i ett tight team som tillsammans bidrar till förstklassig service. Vi är specialiserade på designmöbler och jobbar med välkända varumärken som Eilersen, Fritz Hansen, String, Louis Poulsen, Flos m.fl. Vi söker dig som gillar inredning och design, är positiv, engagerad och ser kundkontakt och försäljning som en självklarhet. 
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan "Säljare Interiörbutiken"

 

Interiörbutiken ingår i Stalands Möbler, ett familjeföretag som grundades 1946. Den första butiken var på 140 m2 och låg på Folkungagatan, Södermalm. Stalands Möbler har sedan starten haft som målsättning att erbjuda ett stort sortiment av kvalitetsmöbler.

Företaget har med åren vuxit och omfattar idag 8 butiker och över 100 medarbetare. En stor milstolpe i företagets historia var när vi år 2008 öppnade vårt största heminredningshus i Kungens Kurva med hela 10 000 m2 kvalitetsmöbler och tillbehör.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen