Fri Frakt på hela sortimentet

Om Interiörbutiken

Säljare till Interiörbutiken

Just nu söker vi säljare till Interiörbutiken. Som säljare hos oss kommer du att ingå i ett tight team som tillsammans bidrar till förstklassig service. Vi är specialiserade på designmöbler och jobber med välkända varumärken som Fritz Hansen, Eilersen, String, Flos m.fl. Vi söker dig som gillar inredning och design, är positiv, engagerad och ser kundkontakt och försäljning som en självklarhet. 

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan med "Säljare Interiörbutiken". Sista ansökningsdag2/10. Vi ser fram emot din ansökan.

Interiörbutiken ingår i Stalands Möbler, ett familjeföretag som grundades 1946. Den första butiken var på 140 m2 och låg på Folkungagatan, Södermalm. Stalands Möbler har sedan starten haft som målsättning att erbjuda ett stort sortiment av kvalitetsmöbler.

Företaget har med åren vuxit och omfattar idag 8 butiker och över 100 medarbetare. En stor milstolpe i företagets historia var när vi år 2008 öppnade vårt största heminredningshus i Kungens Kurva med hela 10 000 m2 kvalitetsmöbler och tillbehör.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen