Fri Frakt på hela sortimentet

Om Interiörbutiken

Interiörbutiken ingår i Stalands Möbler, ett familjeföretag som grundades 1946. Den första butiken var på 140 m2 och låg på Folkungagatan, Södermalm. Stalands Möbler har sedan starten haft som målsättning att erbjuda ett stort sortiment av kvalitetsmöbler.

Företaget har med åren vuxit och omfattar idag 8 butiker och över 100 medarbetare. En stor milstolpe i företagets historia var när vi år 2008 öppnade vårt största heminredningshus i Kungens Kurva med hela 10 000 m2 kvalitetsmöbler och tillbehör.

Stalands Möbler består idag av 3 butikskoncept:

Stalands Möbler, med sex heminredningshus runt om i Stockholm, ingår i möbelkedjan Svenska Hem. Sortimentet är sammansatt med tanke på tradition, komfort och förnyelse och innefattar allt från klassiska pinnstolar till stora soffor, marknadens bästa sängar och ett urval av de bästa svenska designklassikerna. I heminredningshusen i Kungens Kurva, Sollentuna och Nacka finns speciella Add-butiker med accessoarer, textil, armaturer, mattor och tavlor - allt det som gör ditt hem personligt.

Interiörbutiken på Götgatan säljer kända designmöbler från skandinaviska leverantörer som Fritz Hansen, Eilersen, String, Swedese, Karl Andersson, Bruno Mathsson International, Stolab med flera.

Duxianabutiken på Nybrogatan säljer DUX-sortimentet av sängar och ett exklusivt urval av möbler som Jetson, Pernilla med flera.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen